MVM Otthon Plusz
Értékteremtő Otthonszolgáltatás
Utolsó módosítás: 0001.01.01

Vállalatunk az MVM Csoport tagja

 

A 2017-ben profilváltással létrejött MVM Otthon Plusz Zrt. feladata, hogy az MVM-vállalatcsoport komplex energetikai szolgáltatásain túl olyan innovatív szolgáltatásokat nyújtson, amelyek ügyfeleink kényelmét, biztonságát garantálják a mindennapok során.


Plusz: Fókuszban az ügyfél

  • Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink számára a piacon elérhető legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat biztosítsuk.
  • Termékeinket és szolgáltatásainkat az ügyfelek igényeire szabottan alakítjuk ki.
  • Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink véleménye! Az ügyfélvisszajelzések alapján alakítjuk át meglévő szolgáltatásainkat, így gyorsan és rugalmasan biztosítjuk termékeink fejlesztését.
  • Termékeinket több csatornán értékesítjük, így minden ügyfelünk megtalálja a számára legkényelmesebb megoldást a szolgáltatások megrendelésére.
  • Elsődleges számunkra, hogy mindenki kimagasló kiszolgálásban részesüljön, így kiemelkedő jelentőséggel bír nálunk a minőségbiztosítás, bármilyen csatornán lépjen velünk kapcsolatba ügyfelünk.
  • Csapatunk sok-sok éves és számos területre kiterjedő szakmai tapasztalattal rendelkezik.
  • Elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást biztosítsuk.


 


Fedezze fel a szolgáltatásainkat!


Biztosítások az MVM-től

 

Az MVM Otthon biztosítás termékcsaládjainkkal az MVM Csoport lakossági ügyfelei részére a gondoskodás és a biztonság jegyében az egész országra kiterjedően gyors és hatékony támogatást kínálunk balesetek, egészségügyi problémák, háztartási és autós vészhelyzetek esetén fellépő anyagi nehézségekre.

Kiváló ár-érték arányú biztosításainkat 2017 óta nagy sikerrel értékesítjük, termékeinket folyamatosan fejlesztjük és ügyfeleink igényeire szabjuk!

Több mint 300 ezer ügyfél biztosításáért felelünk, akik összesen közel 340 ezer MVM Otthon biztosítással rendelkeznek. 

Biztosítási termékeinket folyamatosan bővítjük, hogy ügyfeleink számára az élet minden területén biztonságot tudjunk nyújtani. 

Nézzen körül, megéri!

mvmbiztositas.hu
MVM Bónuszprogram

 

Legújabb szolgáltatásunk egy tudatos öngondoskodásra épülő, rendszeres utalványvásárláson alapuló program lakossági ügyfelek részére. Fiatalok, idősebbek, egyedülállók, családot tervezők vagy már népes családok életében egyaránt adódhat olyan élethelyzet – például lakásfelújítás, új autó vásárlása, esküvő, babavárás, kikapcsolódás vagy magánegészségügyi ellátás –, amelyre az MVM Bónuszprogram segít felkészülni, és a nagy összegű kiadások esetében speciális – más módon nem megszerezhető – vásárlási kedvezményeket biztosít a programban részt vevők számára.

Partnereink folyamatosan bővülő kínálatában mindenki megtalálhatja a céljai eléréséhez szükséges termékeket és szolgáltatásokat. Mindezt kiszámítható módon, egyedi, kizárólag a Bónuszprogramban elérhető kedvezményekkel.

Kalkuláljon, hogy mennyi kedvezményt kaphat!

bonuszprogram.hu
MVM GO

E-autó-bérlés hosszú távra

 

 

A MVM GO tartós bérleti szolgáltatással elektromos autó bérlésére biztosítunk lehetőséget lakossági ügyfeleknek teljes körű üzemeltetéssel, akár otthontöltési megoldással. A futamidő 36, 48, 60, 72 hónap lehet, az ügyfél egyedi igényei szerint.

Az elektromos autó használata környezetbarát és jövőbe mutató megoldás, hiszen akár 57%-kal alacsonyabb a CO2-szennyezés a gépjármű teljes életciklusa alatt.


Tekintse meg a készleten lévő autókra szóló ajánlatainkat!

mvmgo.hu
Agora program / Powered by MVM

 

Agora programunk egy innovatív, az ügyfelek aktivitására épülő és azt jutalmazó, széles tömegbázist megcélzó, online lakossági motivációs program. Egy olyan aktív közösségi platform, ahol az MVM Csoport lakossági ügyfelei a programhoz csatlakozó partnerek termékeihez és szolgáltatásaihoz jelentős akciós kedvezménnyel juthatnak hozzá. A programhoz csatlakozó ügyfeleinknek több százezer kedvezményes vásárlási kupont kínálunk, melyeket számos felhasználási területen tudnak érvényesíteni.

 

Bővebb információ az Agora programról a hamarosan induló weboldalon érhető majd el.